Elon Musk

Elon Musk

Bevezető

Az igazi vasemberként emlegetett Elon Musk korunk technológiai rocksztárja. Szinte alig van valaki a nyugati világban, akinek be kéne mutatni. Csak címszavakban munkásságáról: PayPal, elektromos autó, Mars terraformálásának népszerűsítése és az ehhez szorosan kapcsolódó űrutazás, amiről rögtön ő juthat eszünkbe.

A számtábla

Elon Musk
Elon Musk – 1971.06.28

Elon Musk nem erős jellem (11), ahhoz hogy magabiztosnak tűnjön, folyamatos (2) külső (3) megerősítésre van szüksége. Különösen jó abban, hogy olyan emberekkel vegye körül magát, akik adni tudnak neki (enyhe egoizmus). Erős vérmérséklete van (333-77), igényli a kapcsolatot a külvilággal. Nagy küldetés tudattal bír (11-4-77), azonban nem fanatikus (11-9), így vélhetően meg lehet győzni, ha vitára kerül a sor. Álmodozó (nincs 5-ös), és bár az 5-ös megteremthető, az újabb és újabb álmok megmaradnak. Nagy igénye van a stabilitásra (3-6-9 sor erős).

Az, akinek 333 van a számtábláján, rendkívül erősen vonzódik a tudományok iránt, igyekszik minél több ismerettel gazdagodni. Természetesen ez a szám sem értelmezhető csupán önmagában. Gondoljunk csak bele, ahhoz, hogy ismereteket gyűjtsünk, energiára van szükségünk. Musk számtábláján az egyetlen 2-es nem elégséges ahhoz, hogy ezt a hajtóerőt biztosítsa. A már korábban említett (3-5-7) átló mentén, azaz a külvilághoz erősen kapcsolódva, az onnan kapott pozitív visszacsatolás által azonban ez a hajtőerő rendelkezésre áll. Érthető tehát a rocksztár státusz, illetve az igény, hogy szerepeljen.

A szerencse (77) egész addig mellé szegődik, amíg nem ítélkezik. Így a meglévő 6-osok hasznosulásával megteremthető még egy 7-es (777) és akár a „hiányzó” ketteseket is (222). Fontos megjegyezni, hogy a 2-esek megteremtésével sem múlik el a külvilághoz való erős kapcsolódás igénye (3-5-7 átló erős), csupán annak energetikai hozományára már nem feltétlen van annyira szükség.

Akinek 777 van a számtábláján, az az élet mérnöke. Amit kigondol, az megvalósul. Ezt a fajta tudat alatti teremtő erőt sokaknak egy élet feladata megfelelően használni (tudatosítani), hiszen mint oly sok más, ez is kétélű fegyver. A negatív gondolatok épp úgy megvalósulnak és megkezdődik a 7-esek átalakulása 6-osokká, miközben belső energia (2) vész el.

Céljai eléréséhez rendelkezik megfelelő szellemi (11) és fizikai (4) energiával, valamint szerencsével (77). Kezdeti sikermutatója 80%, ami kellően magas ahhoz, hogy az élet széles területén nagy hatásfokkal kamatoztassa tudását. A család eredendően számára nem tölt be fontos szerepet (gyenge 2-5-8 sor).

Küldetése: az elképzeléseit (3) megvalósítva (4) hatni a világra (7). Ebben támogatja a végtelen (0) tudás és/vagy ismeretség iránti vágy (33).

Leave a Reply