Donald Trump

Bevezető

Ismét valaki, akit aligha kell bemutatni. Donald Trump üzletember, politikus, az Amerikai Egyesült Államok jelenlegi, 45. elnöke.

A Számtábla

Donald Trump - 1946.06.14
Donald Trump – 1946.06.14

Trump nagyon határozott jellem (11111), igen magas szellemi dominanciával (78,4). Képes tehát arra, hogy környezetét a szellemiségével uralma alá hajtsa. Erős önértékelése van, ami csak nagyon kis mértékben függ a környezettől (3), köszönhetően jellemének. Céltudatos (1-4-7), azonban eredendően nem szegődött melléje a szerencse (nincs 7-es).

Vele született belső energiája nincs (kevés 2-es), a külvilágból pedig alacsony hatásfokkal tud energiához jutni (gyenge 3-5-7 átló). Azonban erős kötött formában tárolt (444) energiákkal bír, amiket mozgósíthat egy közvetlenebb formába (4->22). Férfiak esetében egy másik lehetőség, hogy nőkkel való kapcsolatokból merítenek energiát.

A család számára nem bír elsődleges fontossággal (gyenge 2-5-8). Az empátiát és felelősséget is tanulnia kellett (nincs 8-as). Átlagos tehetségű (gyenge 7-8-9 oszlop), azonban ezt óriási hatásfokkal tudja működtetni (erős 1-2-3, és 4-6 oszlop).
Fanatizmusra hajlamos (erős 1-6-9 átló), céljaitól nehezen eltántorítható.

Eredendően vonzódik az anyagi világhoz, erős földi teremtő erővel rendelkezik (66). Ezt, ha jól használja, a már ismert módon nyomába szegődik a szerencse (66->77-22222), miközben belső energia szabadul fel. Sikermutatója 90%-os, azaz legkülönbözőbb céljait képes magas hatékonysággal megvalósítani.

Arra kell ügyelnie, hogy erős jellemét és teremtő erejét ne mások leigázására és ne pusztítására használja.

Küldetése: minden áron győzni akarását, (11) amit belső energia (2) és a Mindenség harmóniája (9) támogat, az ismeretek/ismertség (3), valamint az akarata (1) által megvalósítani (4).

2 thoughts on “Donald Trump

  1. Nagyon jó kis elemzés. Elgondolkodtam, hogy amennyiben az önfentartás oszlopa telítettsége által kitermeli az 5-öst, az önmagában 5 db 1-es kitermelheti-e a 7-est? Mivel a 4-es függő és vízszintben is benne van, ez esetben vagy 5-ös, vagy 7-es? Esetleg is-is? Tulajdonképpen nincs rá újra szükség, mert elég önmagában az 1-es, de vajon lehet?

    1. Köszi Valery!

      Egy szám egy csak egy egyszer vehető figyelembe ilyen esetben. Ezzel együtt, a sors teremtette számokra ez a szabály nyilván nem érvényes. Egyszer Shift említette, hogy a számtáblán összesen 15 szám lehet, de ez nem igazán működik ha olyan átalakulásokat veszünk figyelembe, ahol számok teremtődnek. Szóval ezt a szabályt nem nagyon tudom hova tenni, maximum úgy tudom értelmezni, hogy tartósan nem lehet több mint 15 szám a számtáblán. Ez lehetővé teszi a „szélsőséges” átalakulásokat, de nem engedi meg, hogy az tartósan fennmaradjon. Ennek szerintem van értelme is.

Leave a Reply