Puzsér Róbert

Bevezető

A hazánkat legalább két táborra osztó Puzsér Róbert 1974.10.24-én született és ha máshonnan nem, akkor Csillag Születik zsűrijéből ismerős lehet mindenkinek. Próbálkozott a politikával is, van YouTube csatornája és rendszeresen oszt meg tartalmakat a Facebook-on, valamint Spotifyon.

Számtábla

Puzsér Róbert – 1974.10.24.

Puzsér Róbert alapvetően béketeremtő típus, aki mindenkivel szót tud érteni (111-8). Ha szükséges, jellemét keményíteni, illetve gyengíteni is tudja (8->11 illetve 11->8 átalakulás). Adottsága van a finom-energiák érzékelésére (222), hangulata épp emiatt ingadozó lehet: ez amúgy erős önértékelésére is hatássál van. Robbanékony természetét (222-444) empátiája (8) finomítja picit. Elnyűhetetlen fizikumú (444). Az ilyen embereket csak komoly betegségek tudják leteríteni, ezért általában csak ilyeneket kapnak. Átlagos veleszületett tehetségét (7-8-9) megfelelő hajtőerő (111-222) mozgásba tudja lendíteni, így azt jól hasznosíthatja. Rendkívül céltudatos (111-444-7) és igényli a családja támogatását (222-8) ezek eléréséhez. Alacsony vérmérsékletű (3-5-7 átló), az emberek széles tömegével nem igényli a kapcsolatot (nincs 3-as).
Eredendő sikermutatóját (80%) magasabb célok kitűzése esetén (6->7 átalakulás) még tovább tudja növelni, ez esetben azonban már pusztító sikerességről beszélünk, azaz az illető néha túllő a célon. Tartós ítélkezés és elégedetlenség (7->6 átalakulás) során a sikermutató 20%-ra csökken, miközben a szellemi dominancia végtelen értéket vesz fel (üres 3-5-7 átló). Ilyen esetben a szellemiség fejlesztését az ember már nem tartja fontosnak, ellenben a fizikai síkon folyamatos jelenlétre érez késztetést, azzal folyton dolgoznia kell. Fontos számára az anyagi világ (444-6) és hogy megteremtse az élet anyagi feltételeit. Erős szellemiségű, határozott elképzelésekkel (111-9). Hatalmas szellemi dominancia (21) adja meginoghatatlan küldetéstudatát. Álmodozásra hajlamos (nincs 5-ös), precíz (nincs 3-as) ember.

A számtábla szinte minden összetevője választott szám (kivéve a 2 és a 3-as hiánya), azaz a lélek nagyon komoly tervező munkát hajtott végre a küldetése sikeressége érdekében.

Feladata, hogy a magával hozott belső energia (2) és fizikai szívósság (4) táplálta alkotói tehetségét (6) a mindent vagy semmi elve alapján (10) felhasználja. Ebben segíti dinamizmusa (2) és felelősségtudata (8).

Leave a Reply