1901.12.05

A legtöbb leszületésnek nem célja a hírnév megszerzése. Ez igaz az olyan ritka, vagy különleges számtáblák esetén is, mint amilyen 1901.12.05-én (és még pár dátum esetén) is előállt.

1901.12.05

Mégis, mikor vizsgálódtam a fizikus, Werner Heisenberg számtáblája után, rábukkantam még pár olyan emberre, akik ugyanazon a napon születtek, és így vagy úgy, de rányomták kézjegyüket az utókorra.

1901.12.05-én született tehát Werner Heisenberg, a kvantummechanika egyik atyja. Walt Disney filmrendező, Arthur Samuel a mesterséges intelligencia kutatásának úttörője, valamint Milton H. Erickson, a pszichológia egyik fontos alakja is ezen a napon születtek.

A szellemi (1) és mentális energiák (9) dominálják a számtáblát, amiből a 9-es szám válaszott összetevőként van jelen, ami tovább növeli fontosságát. A számtábla spirituális dominanciája 37 fölötti, ami nagyon erős elhivatottság, mely komoly küldetés esetén segít az akadályok leküzdésében és nagyfokú céltudatosságot ad. Ennyi 9-es komoly magával hozott tudást hordoz, az ilyen emberek már-már látnoki képességekkel rendelkeznek, álmaik fontos üzeneteket hordoznak. Egyúttal memóriájuk is kiváló, semmit nem felejtenek el, ezért a megbocsátás is nehezen mehet (nincs 8-as). Mindazonáltal az erős szellemiséggel csupán egy döntés kérdése, hogy a haragot elengedjék. A 9999 a legtöbb esetben mint logika erősítő tényező van jelen, azaz 99 úgy viselkedik mint egy 5-ös, vagyis mint logikát szimuláló emlékezet, mikor is a nagy felhalmozott tudásbázisnak hála, helyes következtetés vonható le rosszabb logika esetén is. Ezek az emberek állandóan elemeznek, nehéz leállniuk a gondolkodással. Az 1 darab 5-ös pedig ha szükséges, mint memóriát szimuláló logika képes működni (99), azaz pusztán logika alapján képes az illető helyesen következtetni hiányos tudásbázissal is. Bármilyen új dolog elsajátítása ilyen számtáblával semmi gondot nem jelent. Határozottságuk és erős szellemiségük (11111) pedig szinte bármely akadályon átsegíti őket a vágyott cél elérésben.

A számtábla kiemelt számai alapján a születés célja a szellemi (1) és mentális (9) energiák egységbe kovácsolása a mindent (1) vagy semmit (0) elve alapján. Ehhez az alkímiai művelethez a magával hozott tudás (9) és a kiváló memória (9) ad segítséget.

Leave a Reply