Az oldalról

Ez az oldal az Univerzális Numerológia rendszerét tárgyalja majd. A rendszer itthoni elterjesztője és a terminológia kialakítója Shift, aki a (jelenleg inaktív) numerologia.hu oldal üzemeltetője.
Az itt található ismeretek nagy részben támaszkodnak az általa közzétett anyagokra és meglátásaira, jóllehet bizonyára el is térnek majd szemléletben és megközelítésben.

Miért Univerzális Numerológia?

Azért, mert a rendszer képes kultúrától, dátum írási konvencióktól függetlenül a számokban tárolt információkhoz különböző műveletek segítségével hozzáférni. Így mindegy, hogy valós, vagy képzelt számokkal van dolgunk, esetleg egy tévesen bejegyzett születési dátumot vizsgálunk, a bennük rejlő információ közvetlenül hozzáférhető.

Honnan ered a rendszer?

Mint szinte minden numerológiai módszer, ez is Pythagorastól eredezteti magát. Én annyit tudok biztosan, hogy a módszer Oroszországban bukkant fel és leginkább egy orosz matematikus, Aleksandrov terjesztette és bővítette ki. Halála után a rendszer nem merült ugyan feledésbe, de senki nem vállalta magára az ismeretek szélesebb körű terjesztését Oroszországban.

Mit várhatok az oldalon?

Időm és energiám korlátozott, azonban érdeklődésem még akkor is lankadatlan, mikor éppen nem aktívan foglalkozom a numerológiával. Mindazonáltal szeretném, ha példa elemzések és ismertető anyagok mentén a rendszer alapjai közérthetőek lennének. Aki ismeri Shift munkásságát, azt is tudja, hogy belőle csak egy van, így aligha leszek képes azt a színvonalat hozni, mint Ő.